Je bekijkt de reis...

A
4 februari 2014 22:09 | Door: annie
hoi andre
veel succes
het gaat je zeker lukken
gr annie
4 februari 2014 22:38 | Door: Renee
Wow echt te gek! Ik wil mee!!!:-). Wanneer ga je precies? Ik hoop dat deze uitdaging gaat slagen en dan heb je een ervaring in the pocket die weinig mensen kunnen delen. Succes en ik ga je volgen.
Gr. Renee (dochter van Bettie)
5 februari 2014 21:14 | Door: Ben en Linda
Deze topper gaat de top bereiken ....een echte kanjer..we volgen je en wensen je veel succes met alles!!
10 februari 2014 00:28 | Door: Loes
Na heel veel voorbereidingen gaat het nu echt beginnen.Ik wens je heel veel succes en vooral heel veel plezier op deze avontuurlijke reis.Groetjes Loesje.
10 februari 2014 00:43 | Door: Els den Balvert
Ha André daar hebben we je 1ste mooie verhaal alweer.
Wij zijn er van overtuigd dat het je deze keer weer gaat lukken.
Veel succes nog met de voorbereidingen en we gaan je weer volgen
natuurlijk.
Groetjes Els en Peter
10 februari 2014 01:48 | Door: Margot.
Hey Andre.....wat een onderneming. Diepe buiging voor zo'n uitdaging. Leuk om alle info er rondom heen te lezen. Dat blijven we doen. Maar eerst heel veel succes.
10 februari 2014 08:36 | Door: Mieke Beijers-Sloot
We willen je graag volgen in je beklimming! Succes! Henny en Mieke uit Winterswijk
10 februari 2014 09:52 | Door: marco en josette en job
Wauwie Andre.Wat een uitdaging weer zeg!We wensen je dan ook heel veel succes en we gaan je zeker volgen.gr uit Lobith.x
10 februari 2014 11:20 | Door: Koos en Gerry
He andre, heel veel succes met deze grote uitdaging.Wij gaan jou volgen.geniet ervan. XX
26 februari 2014 16:08 | Door: Els
Nou collega, al 27588 keer is je dagboek bekeken, dan lukken die 8021 meter de hoogte in vast ook wel. IJle lucht ben je met jouw lengte wel gewend ;-), toch? Ik hou het bij de diepzee, maar ga vollop met je meegenieten als je ten minste aan schrijven toe komt. André, super veel succes en doorzettingsvermogen gewenst, en natuurlijk wens ik je het beste weer ter wereld, want dat speelt volgens mij ook nog een grote rol als het op een succesvolle expeditie aan komt. Alles komt goed!