Welkom ! - Reisverslag uit Didam, Nederland van André Aaldering - WaarBenJij.nu Welkom ! - Reisverslag uit Didam, Nederland van André Aaldering - WaarBenJij.nu

Welkom !

Door: André Aaldering

Blijf op de hoogte en volg André

05 Januari 2008 | Nederland, Didam

Na een lange tijd van training en voorbereiding ga ik op 26 Januari naar Argentinie om daar met HT reizen een expeditie te maken naar de 6962 meter hoge Aconcaqua. Een maand later 26 Februari vlieg ik vanuit Santiago de Chili door naar Peru waar ik op 1 Maart de Inca Trail naar de Machu Picchu ga lopen. Daarna nog een paar dagen vakantie vieren en dan verwacht ik 8 Maart weer thuis te zijn in Didam. Ik hoop dat jullie kunnen gaan genieten van mijn reisverhalen. Gr. André.

• 08 Januari 2008 - 13:10

Thijs:

veel succes en don't stay cool

• 12 Januari 2008 - 11:13

Fred En Ria Van Diem:

Veel succes op die heuvel Andre hou het hoofd koel en de voeten warm

• 13 Januari 2008 - 21:50

Ruud En Astrid:

Veel succes met deze nieuwe uitdaging. Onze aller eerste beklimming in de sneeuw van Serfaus was onvergetelijk. Neem je weer een mooie steen als aandenken.Als je terug bent beklimmen we samen de Eltenberg en rusten uit in de blokhut onder het genot van een lekkere neut.

• 15 Januari 2008 - 22:01

Els En Peter:

We wensen je veel succes Andre. Jij haalt de top wel dat weten we zeker.

• 18 Januari 2008 - 08:07

Vanja:

meer werken graag en minder genieten a.u.b. jij levensgenietertje!!!

• 19 Januari 2008 - 11:08

Peter ,tineke,:

groetjes aan de lama's

• 24 Januari 2008 - 18:21

Jos:

andre veel succes en geniet ervan

• 03 Februari 2008 - 07:17

Semir:

Heb je een slee meegenomen voor op die heuvel.

André

Actief sinds 23 Juli 2012