Dag 7
Blijf op de hoogte en volg André
14 Juli 2013 | IJsland, Reykjavik
15 Juli 2013 - 15:45
Peter Jongeneel:
je weet de meisjes wel weer te verwennen hè .... wijn oké maar die hagelslag ,komen ze van alles tekort daar (dacht van niet trouwens) neemtie hagelslag mee .
nou ja wel lekker onschuldig met je vrouw erbij
Je verhalen zijn weer als vanouds vriend , heerlijk en boeiend om te lezen . veel plezier van C&P
16 Juli 2013 - 16:43
Jan Wieleman:
Mooie verhalen met een paar mooie foto's, geniet er maar van.]
Jan en Dinie -
17 Juli 2013 - 01:28
Magðalena S. Kristinsdóttir:
Hoi André,
Mooi verslag van je, maar er is wat ik nog bij wil voegen, omdat ik zo precies ben, ;) maar er zijn wel cafetaria´s maar geen patat kraampjes, je koopt niet hier een zak patat in een kraampje maar een hotdog wel. De Perlan staat op een waterreservoir maar deze vaten zijn niet de enige waterreservoir voor Reykjavik, maar het is wel de enige die een restaurant hebt die rond draai, de bovenste gedeelte, maar die draaid één rondje per uur. Ik moest dit even bij vermelden, trouwens Peter hier kun je alleen niet hagelslag krijgen jammer genoeg en dat was dankbaar kado van André :) En lekker rode wijn is ook fijn. Maar verder harstikke leuk om met jullie rond te trekken door de stad en weer lekker nederlands te kletzen, maar ook voor mij erg leerzaam. want ik begon Reykjavik via toeristis ogen te bekijken en dat was erg leuk. groeten van Reykjavik.